24,95
21,95 Euro
124,17
109,24 Lei
Adauga la Comanda
Sanatatea Interzisa - Bolile incurabile sunt acum de domeniul trecutului Sanatatea Interzisa - Bolile incurabile sunt acum de domeniul trecutului

Sanatatea Interzisa - Bolile incurabile sunt acum de domeniul trecutului

dioxid de clor, carte, CDS, CD, MMS, DMSO, Andreas Kalcker, Kalcker, vindecare autism, cancer, oxidanti, oxidare.


Contine toate informatiile despre efectele pozitive ale dioxidului de clor.

CARTEA ESTE TRADUSA IN LIMBA ROMANA !!!     
Este pentru prima data cand aceasta ultima lucrare a doctorului Andreas Ludwig Kalcker este lansata in tara noastra si disponibila in Romania.
     Lansarea cartii a avut loc in cadrul Congresului International al Practicienilor de Medicina Alternativa - UPCMA, 3-4 Iunie 2017. Cartea are 425 de pagini color si contine informatii complete, actualizare si revizuite, rezultate in urma cercetarii domnului doctor Andreas Kalcker, despre efectele pozitive ale dioxidului de clor, fiind extrem de utila atat pentru profesionisti, cat si pentru utilizatorii din toata tara.

     Este pentru prima data cand aceasta ultima lucrare a doctorului Andreas Ludwig Kalcker este lansata in tara noastra si disponibila in Romania.
     Lansarea cartii a avut loc in cadrul Congresului International al Practicienilor de Medicina Alternativa - UPCMA, 3-4 Iunie 2017. Cartea are 422 de pagini color si contine informatii complete, actualizare si revizuite, rezultate in urma cercetarii domnului doctor Andreas Kalcker, despre efectele pozitive ale dioxidului de clor, fiind extrem de utila atat pentru profesionisti, cat si pentru utilizatorii din toata tara.

10-x-mms-travel-professional.jpg

--