19,95
9,95 Euro
99,28
49,52 Lei
Adauga la Comanda
CDS - SUPER OFERTA - JUMATATE DIN PRET !!! - 300 ml

CDS - SUPER OFERTA - JUMATATE DIN PRET !!! - 300 ml

CDS, Saturated Chlorine Dioxide Solution, Acum la Jumatate din Pret !


CDS - Solutie de Dioxid de Clor cu concentratia de 3000 ppm.

CDS este o soluție de dioxid de clor saturată cu o putere de peste 3000 ppm. (Concentrat> 3000 ppm). Dioxidul de clor este un oxidant selectiv, care are excelente proprietăți germicide. Se elimina microorganismele prin oxidare (eliberare de oxigen atomic, similar cu apa oxigenata sau ozon), perturband transportul de substanțe nutritive de-a lungul peretelui celular. Spre deosebire de apa oxigenata sau ozon, dioxidul de clor are un criteriu de selectie pe baza ph-ului, actionand numai asupra mediilor usor acide, lasand astfel celulele sanatoase neatinse, deoarece acestea au un ph neutru. Astfel, reuseste sa distruga peste 92% dintre toti agentii patologici cunoscuti de medicina moderna, neavand efecte secundare nedorite. Este folosit in purificarea microbiologica a pungilor cu sange de la donatori, in vederea depozitarii pentru transfuzii.

 Antibacterian - Antiviral - Antifungic

Această soluție se obține prin electroliza controlata a cloritului de sodiu si distilarea dioxidului de clor in solutie de apa pura din punct de vedere chimic. CDS are avantajul că poate fi utilizat în doze mai mari, deoarece are o puritate ridicată, fiind specifica pentru procesul de distilare, care este folosit in mod direct prin diluare in apa fara a mai conține produși secundari de reactie,(saruri). De asemenea, nu mai este nevoie de activare, deoarece este deja pregătit și poate fi folosit imediat! 
De mentionat este faptul că acesta are durabilitate mai scăzută în timp, fiind foarte volatil si reactiv peste 11 grade Celsius, avand in mod implicit un termen de valabilitate mai scurt si fiind necesara depozitarea in mediu rece (in frigider).
Rata de echivalenta: 1 cc de CDS = 1 ml de CDS = 1 picătua activata de CD Optima (Maximum Microbiological Security). 

Utilizați o seringă de 5~10 ml pentru o dozare precisă.

Sugestii de utilizare: 5 cc = CDS de 5 ml pentru 1 litru de apă. Lăsați-o să stea timp de 24 de ore. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depozitați în lumina directă a soarelui, țineti în loc răcoros, uscat. Nediluat este iritant pentru ochi. Acest produs nu este realizat pentru a trata, diagnostica, vindeca sau preveni orice boală.

10-x-mms-travel-professional.jpg

--