19,95
14,95 Euro
99,28
74,40 Lei
Adauga la Comanda
CD - Dioxid de Clor Kit OPTIMA  - CD - Dioxid de Clor Kit OPTIMA  -

CD - Dioxid de Clor Kit OPTIMA - "TRAVEL" SOLUTION MINERAL 1:1

MMS Travel, MMS SOLUTION MINERAL, MMS cu Activator MMS = Maximum Microbiological Security !!


Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. Un flacon 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid sare marină (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă. Raport de amestec 1:1

Pachetul contine: - 1 x 50 ml Clorit. - 1 x Activator 50 ml de concentrația acidului clorhidric 4%. - Sticlele sunt sigilate si nu curg la transport. - Dozare foarte precisa cu picurator.
- Etichete diferite si dopuri de culori diferite pentru a nu se confunda intre ele. - Timp de activare mic (max.1 minut la temperatura camerei).

 Activarea se face prin amestecarea unui numar egal de picaturi din ambele recipiente, adica cu un raport de 1:1 (o picătură de MMS pentru o picătură de activator)
Solutiile sunt superioare calitativ, facut cu apa distilata complet pura si saracita in izotopi si avand grad farmaceutic, adica puritate mare si precizie a concentratiilor, spre deosebire de solutiile industriale, folosite la scara larga, care pot contine resturi de soda caustica (NaOH) sau reziduuri de oxizi de metale grele proveniti din catalizatorii folositi in procesul de fabricatie.   

10-x-mms-travel-professional.jpg

--