199,50
125,50 Euro
992,89
624,60 Lei
Adauga la Comanda
10 x CDS 300ml - PROFESSIONAL

10 x CDS 300ml - PROFESSIONAL

CDS, Saturated Chlorine Dioxide Solution, 10 CDS, oferta 10 CDS


Acesta este un pachet de promovare!

Pachetul contine 10 sticle de CDS a cate 300 ml fiecare. CDS este o soluție saturată de dioxid de clor. (Concentrat> 3000 ppm). Dioxidul de clor este un oxidant selectiv, care are excelente proprietăți germicide.

Pachetul contine 10 sticle de CDS a cate 300 ml fiecare. CDS este o soluție saturată de dioxid de clor, cu o putere de peste 3000 ppm. (Concentrat> 3000 ppm). Dioxidul de clor este un oxidant selectiv, care are excelente proprietăți germicide. Se elimina microorganismele de oxidare, perturbarea transportul de substanțe nutritive a lungul peretelui celular și este unaeffected de pH în furia întâlnite normaly în tratarea apei. 

Antibacterian - Antiviral - antifungica 

Practic, această soluție se obține, prin distilarea amestecului MMS (Microbiologice de Maxima Siguranta). CDS are avantajul că poate fi utilizat în doze mai mari, deoarece are o puritate ridicată, care este specific pentru procesul de distilare, care este folosit pentru a extrage și nu mai conține produșii de reacție-secundare (săruri). De asemenea, nu mai este nevoie de activare, deoarece este deja pregătit și poate fi folosit direct! 
Dezavantajul este că acesta are durabilitate mai scăzută în timp și se termină mai repede, cu un alt nivel de concentrare maximă,> 3000 ppm, specific pentru o soluție saturată cu apă (concentrația maximă care apa poate susține de solubilitate). 

Rata de echivalent: 1 cc de CDS = 1 ml de CDS = 1 picătura activata de MMS (Maximum Security microbiologice). 

Utilizați o seringă profesionist pentru dozare precisă! 

Sugestii de utilizare: 1 cc = CDS de 1 ml pentru 5 litri de apă. Lăsați-o să stea timp de 24 de ore. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Don nu depozitați în lumina directă a soarelui, ține în loc răcoros, uscat. Întrerupeți utilizarea dacă apar efecte adverse. În caz de ingerare accidentală, folosiți multă apă pentru a dilua. Iritant pentru piele și ochi dacă este folosit în strengh complet. Acest produs nu este intendet pentru a trata, diagnostica, vindeca sau preveni orice boală.

10-x-mms-travel-professional.jpg

--