59,85
44,85 Euro
297,87
223,21 Lei
Adauga la Comanda
4 X MMS

4 X MMS "TRAVEL"

pachet MMS Travel


Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. UN flacon 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid sare marină (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă. Raport de amestec 1:1

4 X MMS "TRAVEL" Raport de amestec 1:1 -  ACTIVATOR NOU! Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. Un flacon 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid sare marină (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă.

Conținutul pachetului
4 x MMS "Travel" solution mineral 1:1MMS solución mineral 1:1-  Cu noul ACTIVATOR! Pachetul perfect pentru distrugerea de virusi, bacterii si ciuperci. Un flacon 50ml de clorit de sodiu 28%, plus o sticlă de soluție de acid sare marină (HCI-4%) pentru o acțiune rapidă. Raport de amestec 1:1
 
Acesta este un pachet promotional! Oferta este: plătiți doar pentru 3 seturi și veti primi 4. Setul al patrulea este complet GRATUIT!
Dorim să vă informăm că noi activități oferă mai mult de calitate. Nu exista efecte secundare de orice fel și gustul și mirosul au devenit foarte usor de tolerat!

Amestecarea raport de 1:1 (o picătură de MMS pentru o picătură de activator). Activator este acum mult mai bine special făcut cu ionizator de apa acida! Într-un minut, soluția este gata pentru utilizare. Pachetul de întâlnire de înaltă calitate PE pe Farmacopeea Europeană aditivi EP pentru navele parenterală și oftalmologic. Fabricate în clasa ISO 8 camere curate.
Pachetul contine:
- 4 x 50 ml MMS.
- 4 x Activator 50 ml de concentrația acidului clorhidric 4%.
- Plug bine de securitate.
- Dozare foarte precise.
- Nici o posibilitate de neînțelegere între containere.
- Timeout foarte scăzut (1 minut).
-Mix raport - 01:01.

10-x-mms-travel-professional.jpg

--