154,80
119,80 Euro
769,93
595,85 Lei
Adauga la Comanda
4 x MMS

4 x MMS "Family" + 2 x DMSO Gratis !

MMS Family si DMSO, MMS si DMSO, MMS DMSO


Acest pachet combinat este mai mult decât suficient pentru familie și prieteni. Patru seturi de MMS și obține două sticle de DMSO pentru gratuit!

Acesta este un pachet combo promovare! Oferta este: Plătiți numai pentru 4 seturi de MMS și de a primi un alt 2 DMSO pentru GRATUIT! 
    
      Dorim să vă informăm că nou activator oferi mai de calitate. Nu exista efecte secundare de orice fel și gustul și mirosul au devenit foarte ușor de tolerat! 
     Pachetul perfect pentru distrugerea de virusuri, bacterii și ciuperci. O sticla de 150ml de sodiu clorit de 28%, plus o sticlă de soluție de acid marine (HCl-4%) pentru o acțiune rapidă. Amestec 1:1 Ratio (o picătură de MMS pentru o picătură de activator). Activator este acum mult mai bine special făcut cu ionizator de apă acidă! În doar un minut, soluția este gata de utilizare. Pachet de înaltă calitate întâlnire PE cu privire la aditivii din Farmacopeea Europeană PE pentru navele parenterale și oftalmologice. Fabricate în ISO clasa 8 camere curate. 
     DMSO, dimetilsulfoxid - 150 ml, de înaltă calitate și cu o concentrație de 70%, așa cum se arată în cartea lui Jim Humble. Crește și îmbunătățește efectul de MMS, prin ajutându-l să penetreze pielea mult mai eficient.       

Pachetul contine: 
- General Mod de utilizare 
MMS 4 x 150 ml -. 
- 4 x Activator 150 ml de acid clorhidric de concentrație 4%. 

- 2 x DMSO, dimetilsulfoxid - 150 ml, concentrație de 70% 
- Plug de securitate stricte. 
- Dozare precisa. 
- containere inconfundabile. 
- Timp foarte scăzut (1 minut).

10-x-mms-travel-professional.jpg

--