Ce este Maximum Microbiological Security?

Descrierea Produsului OPTIMA - Maximum Microbiological Security

     Inventat de nemti si folosit de peste 100 de ani pana in ziua de astazi (de tari precum Germania, Franta, Marea Britanie si multe altele), in industria tratarii si purificarii microbiologice a apelor potabile, baza o reprezintă un compus chimic unic: "Dioxidul de Clor". Acesta se poate obtine prin reactia chimica dintre o solutie de clorit de sodiu si un acid. 
     Asa cum stim de la chimie, orice reactie intre un acid si o baza, are ca rezultat o sare si apa si poarta denumirea de reactie de neutralizare. Ex.: reactia dintre soda caustica si acidul clorhidric are ca rezultat clorura de sodiu (sarea de bucatarie) si apa. NaOH + HCl -> NaCl + H2O.
     Reactia dintre cloritul de sodiu si un acid oarecare, are ca rezultat tot o sare si apa dar in plus apare si dioxidul de clor, ce reprezinta substanta cu efecte miraculoase in atat de multe aplicatii industriale cat si gospodaresti. Bineanteles nu este nici un miracol, denumirea de Solutia Minerala Miraculoasa a fost data de inventatorul produsului de uz casnic cu dioxid de clor, domnul Jim Humble, datorita efectelor aparent miraculoase si a eficientei extraordinare cu care aceasta substanta o are impotriva agentilor patogeni de orice fel: bacterii, virusi, ciuperci patogene si mucegaiuri, protozoare, nematozi, paraziti si in general orice microorganisme.
--