17,50 Euro
87,09 Lei
Adauga la Comanda
DMSO - DIMETHYL SULFOXIDE - 70% - 150ml

DMSO - DIMETHYL SULFOXIDE - 70% - 150ml

DMSO, DIMETHYL SULFOXIDE, MMS Optima, DMSO 140ml


DMSO – dimethyl sulfoxide - 150 ml, concentratie 70% in recipient dotat cu Picurator pentru o dozare precisa, asa cum indica Jim Humble si Andreas Kalcker in cartile dansilor sau pe site’uri de specialitate.

DMSO – dimethyl sulfoxide  - 150 ml, concentratie 70% in recipient dotat cu Picurator pentru o  dozare precisa, asa cum indica Jim Humble si Andreas Kalcker in cartile dansilor sau pe site’uri de specialitate.

Dimetil sulfoxid (DMSO) este un compus organosulfurat cu formula (CH3)2SO. El este un foarte puternic solvent amfifil higroscopic, cu polaritate ridicată, cu capacitatea de a dizolva mulți compuși chimici si organici atat polari, cât și nepolari și este miscibil într-o gamă largă de solvenți organici, precum și în apă. S’a constatat ca are si un usor efect analgezic.
DMSO are numeroase utilizari in medicina si farmacologie datorita proprietatilor sale deosebite si fiind  netoxic, cu o doză letală medie mai mare decât etanolul testata pe sobonan (DMSO: DL50, oral, 14.500 mg/kg  comparativ cu etanol: LD50, oral, 7.060 mg/kg ).
Se foloseste ca substanta de transfer, avand proprietatea de a modicica permeabilitatea pielii, lasand orice element curativ sa penetreze mai usor, ajungand in circuitul limfatic.

10-x-mms-travel-professional.jpg

--